Traduceri Coreeana   

Traduceri , traduceri autorizate , . Traduceri supralegalizate pentru Coreea.

Traduceri autorizate. Traduceri legalizate. Supralegalizari acte si traduceri in si din limba . Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba , efectuate de traducatori de limba autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Limba coreeană (한국어 sau 조선어) este limba oficială a Coreei de Sud și a Coreei de Nord, fiind vorbită de aproximativ 78 de milioane de vorbitori în toată lumea. Clasificarea acestei limbi este disputată, fiind câteodată considerată de lingviști ca fiind din familia altaică, iar altă dată considerată ca limbă izolată (adică, nu este similar genealogic cu nici o altă limbă). Unii lingviști consideră că este „cert înrudită cu japoneza”.[1] Înainte de a avea o scriere proprie era scrisă folosind hanja, ideograme chinezești pronunțate în coreeană. În secolul al XV-lea un sistem de scris propriu, numit hangul, a fost inventat de către regele Sejong cel Mare.

Limba coreeană este o limbă aglutinantă iar sintaxa este de tip SOV (subiectul, obiectul, verbul apar de obicei în această ordine).

Numele limbii coreene se bazează pe numele folosit pentru țară în cele două Corei. În Coreea de Sud, limba este numită hangungmal (한국말; 韓國말), sau mai formal hangugeo (한국어; 韓國語) or gugeo (국어; 國語; literal „limba națională”). În Coreea de Nord, limba este cunoscută sub numele chosŏnmal (조선말; cu hanja: 朝鮮말), sau mai formal, chosŏnŏ (조선어; 朝鮮語).

Pe de altă parte, coreenii din fosta Uniune Sovietică, care își spun „koryo-saram” (sau „goryeoin” [고려인; 高麗人; literal, „persoane goryeo”) numesc limba goryeomal (고려말; 高麗말).

Traducerile in si din limba acopera urmatoarele domenii:

- traduceri in domeniul economic
-
traduceri in domeniul comercial
-
traduceri in domeniul juridic
- traduceri in domeniul medical
- traduceri in domeniul legislativ
- traduceri ale actelor
-
traduceri in domeniul stiintific

- traduceri in domeniul telecomunicatii / IT
-
traduceri ale paginilor web (website-uri)

Pentru mai multe informatii depre traduceri in coreeana puteti afla aici