Traduceri spaniola   

Traduceri spaniola autorizate. Traduceri spaniola legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba spaniola.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba spaniola, efectuate de traducatori de limba spaniola autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0722504831 si 0731015326, 021-335.06.46

Limba spaniola (lengua española, español), numita uneori si limba castiliana (castellano), este o limba romanica din subgrupul iberic. Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Spaniola se situeaza pe locul doi ca cea mai vorbita limba in lume conform numarului de vorbitori care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. O vorbesc ca prima si a doua limba intre 450 si 500 milioane de persoane. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba atat materna, cat si straina, fiind intrecuta de chineza mandarina si de engleza.

Spaniola ocupa, de asemenea, locul doi in topul celor mai studiate limbi din lume, fiind invatata de cel putin 14 milioane de studenti. Conform altor surse, acest numar depaseste 46 de milioane de studenti distribuiti in 90 de tari.

Atat spaniola, cat si alte limbi romanice, reprezinta o continuare moderna a latinei vulgare, limba care a fost vorbita impreuna cu latina culta in fostul Imperiu Roman si care a pus bazele tuturor limbilor romanice moderne. Datorita propagarii sale in America, spaniola este limba neolatina care a cunoscut cea mai larga raspandire in lume. Se vorbeste in Argentina, Columbia, Chile, Mexic, Spania si alte 40 de tari.
(sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba spaniola acopera urmatoarele domenii:

-traduceri spaniola in domeniul economic
-traduceri
spaniola in domeniul comercial
-traduceri
spaniola in domeniul juridic
-traduceri
spaniola in domeniul medical
-traduceri
spaniola in domeniul legislativ
-traduceri
spaniola ale actelor
-traduceri
spaniola in domeniul stiintific
-traduceri
spaniola in domeniul telecomunicatii / IT
-traduceri
spaniola ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,