Traduceri italiana   

Traduceri italiana autorizate. Traduceri italiana legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba italiana.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba italiana, efectuate de traducatori de limba italiana autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Limba italiana (italiano, lingua italiana, italiano) este o limba romanica vorbita de aproape 62 milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc in Italia. Italiana standard este bazata pe dialectele toscane si este intr-un fel o limba intermediara intre limbile sudului Italiei si limbile galo-romanice ale nordului.

Italiana este limba oficiala in Italia, San Marino si in cantoanele sau regiunile Ticino si Graubünden (Grigioni) ale Elvetiei. Este de asemenea a doua limba oficiala in Vatican si in regiunile de granita ale Sloveniei. Este de asemenea vorbita in Croatia (peninsula Istria), Slovenia, Croaţia, Franţa, Principatul Monaco, Libia, Tunisia, Eritrea, Etiopia, Somalia, Malta, Albania, Canada, Argentina, Brazilia, Mexic, Venezuela.

Italiana este de asemenea limba folosita in termeni muzicali, ca pianoforte, fortissimo etc.
(sursa Wikipedia)

Traducerile in si din limba italiana acopera urmatoarele domenii:

-traduceri italiana in domeniul economic
-traduceri
italiana in domeniul comercial
-traduceri
italiana in domeniul juridic
-traduceri
italiana in domeniul medical
-traduceri
italiana in domeniul legislativ
-traduceri
italiana ale actelor
-traduceri
italiana in domeniul stiintific
-traduceri
italiana in domeniul telecomunicatii / IT
-traduceri
italiana ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,