Traduceri franceza   

Traduceri franceza autorizate. Traduceri franceza legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba franceza.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba franceza, efectuate de traducatori de limba franceza autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0722504831 si 0731015326, 021-335.06.46

Limba franceza (le français, la langue française) este o limba romanica pe un substrat galic si un adstrat franc care a suferit o dezvoltare proprie, organizata de catre grupuri de intelectuali (precum Pléiade) sau de institutii (precum Academia franceza). Ea apartine familiei de limbi galo-romanice. In Franta sunt vorbite o multitudine de limbi (numite in general „dialecte”, impartite in doua mari familii, limbi nordice (langues d’Oïl) si limbi sudice (langues d’oc).

Tari cu franceza ca singura limba oficiala: Franta, Benin, Burkina Faso, Congo, Coasta de Fildes, Gabon, Guineea, Mali, Monaco, Niger, Republica Democrata Congo, Senegal, Togo.

Tari in care limba franceza este una dintre limbile oficiale: Belgia (Valonia, Bruxelles), Burundi, Camerun, Canada (Quebec, New Brunswick, Saskatchewan), Comore, Djibouti, Haiti, Luxemburg, Madagascar, Republica Centrafricana, Rwanda, Seychelles, Elvetia, Ciad, Vanuatu.

Tari in care limba franceza este folosita in mod curent: Algeria, Andora, Maroc, Tunisia.
(sursa Wikipedia)

Traducerile in si din limba franceza acopera urmatoarele domenii:

-traduceri franceza in domeniul economic
-
traduceri franceza in domeniul comercial
-
traduceri franceza in domeniul juridic
-
traduceri franceza in domeniul medical
-
traduceri franceza in domeniul legislativ
-
traduceri franceza ale actelor
-
traduceri franceza in domeniul stiintific
-
traduceri franceza in domeniul telecomunicatii / IT
-
traduceri franceza ale paginilor web, website-uri

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,