Traduceri engleza   

Traduceri engleza autorizate. Traduceri engleza legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba engleza.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba engleza, efectuate de traducatori de limba engleza autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Engleza: (English) este o limba vest germanica care isi are originile in Anglia, si care este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealthului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept „Anglosfera”). Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, in special in tari ale Commonwealthului precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale.

Limba engleza

Cunoasterea limbii engleze este necesara pentru angajarea in anumite domenii, profesii sau ocupatii. Rezultatul acestei necesitati este ca peste un miliard de oameni din intreaga lume vorbesc engleza macar la un nivel de baza. Engleza este de asemenea una dintre cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite.

Conform unor surse, numarul celor care vorbesc engleza ca limba straina este de 3 ori mai mare decat cel al vorbitorilor nativi.

Marea Britanie (engleză Great Britain , scoţiană Breatainn Mhòr, galeză Prydain Fawr, cornicăBreten Veur, Scots Graet Breetain) este o insulă în vestul Europei. Este înconjurată de Marea Nordului, Canalul Mânecii, Marea Irlandei şi Oceanul Atlantic. Este cea mai mare dintre Insulele Britanice, care mai cuprind Irlanda, insula Man, Jersey, Guernsey, arhipelagurile Shetland şiOrkney.

Se mai foloseşte denumirea de Marea Britanie pentru desemnarea celor trei ţări componente aleRegatului Unit care se află pe această insulă: Anglia, Ţara Galilor şi Scoţia. În limba română Regatul Unit mai este uneori numit, incorect, “Marea Britanie”, denumirea corectă şi completă fiind: “Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord”.

(Sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba engleza acopera urmatoarele domenii:

-traduceri engleza in domeniul economic
-
traduceri engleza in domeniul comercial
-
traduceri engleza in domeniul juridic
-
traduceri engleza in domeniul medical
-
traduceri engleza in domeniul legislativ
-
traduceri engleza ale actelor
-
traduceri engleza in domeniul stiintific
-
traduceri engleza in domeniul telecomunicatii / IT
-
traduceri engleza ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,