Traduceri Ceha   

Traduceri ceha autorizate.Traduceri ceha legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba ceha. Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba ceha, efectuate de traducatori de limba ceha autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Limba ceha este o limba din grupul limbilor slave de vest. este vorbita de aproximativ 12 milioane de oameni, majoritatea in Republica Ceha si tarile vecine, dar si in tari cu un numar mare de imigranti cehi, in special in Statele Unite, cu aproximativ 1,5 milioane de vorbitori, si Canada.

Ceha este foarte asemanatoare cu slovaca (unii lingvisti considera ca ar fi aceeasi limba) si cu poloneza, si este scrisa cu ajutorul alfabetului latin, imbogatit cu diacritice, háček č şi corona: ů. Texte scrise in limba ceha dateaza inca din secolul XI.

Limba ceha este limba oficiala si nationala in Republica Ceha. In trecut, a fost si oficiala in Cehoslovacia. In afara de Republica Ceha, se mai vorbeste limba ceha in Slovacia, Polonia (voievodatul Silezia), Germania, Austria, Ungaria, SUA, Canada.

Cehia (cehă Česko), oficial Republica Cehă (Česká republika), este un stat intracontinental situat în Europa Centrală. Se învecinează cu Germania la vest, Polonia la nord, Slovacia la est şi Austria la sud. Cuprinde trei regiuni istorice - Boemia, Moravia şi o parte a Sileziei – iar întreaga suprafaţă a ei alcătuieşte peste 78.000 km². În 2008 număra peste 10 milioane de locuitori. Administrativ este împărţită în 14 regiuni cu autoguvernare, iar capitala este Praga.

(sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba ceha acopera urmatoarele domenii:

-traduceri ceha in domeniul economic
- traduceri ceha in domeniul comercial
- traduceri ceha in domeniul juridic
- traduceri ceha in domeniul medical
- traduceri ceha in domeniul legislativ
- traduceri ceha ale actelor
- traduceri ceha in domeniul stiintific
- traduceri ceha in domeniul telecomunicatii / IT
- traduceri ceha ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,