Traduceri bulgara   

Traduceri bulgara autorizate. Traduceri bulgara legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba bulgara.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba bulgara, efectuate de traducatori de limba bulgara autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Limba bulgara este o limba indo-europeana, membra a ramurii sudice a limbilor slave, impreuna cu macedoneana, sarbo-croata si slovena. Limba bulgara este foarte asemanatoare cu limba macedoneana. Multi lingvisti considera ca aceasta ar fi de fapt numai o forma scrisa a dialectelor bulgaresti sud-vestice (pe cand limba bulgareasca standardizata a fost alcatuita pe baza dialectelor de la Marea Neagra). Limba bulgara face parte din uniunea lingvistica balcanica. Bulgara este limba oficiala in Bulgaria, fiind vorbita si de comunitati din Republica Macedonia, Canada, Grecia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina si SUA, avand un numar total de vorbitori estimat la 9 milioane. Vorbitorii de limba bulgara se numesc bulgari. Limba bulgara foloseste alfabetul chirilic, dar exista si un alfabet latin pentru respectarea unor norme de standard internationale. Bulgaria (bulgară България, AFI: [bəlˈgarija]), oficial Republica Bulgaria (Република България, [rɛˈpublika bəlˈgarija]) este o ţară europeană situată în Peninsula Balcanică. Se învecinează cu România la nord (în cea mai mare parte de-a lungul Dunării), Serbia şiRepublica Macedonia la vest şi Grecia şi Turcia la sud. La est, teritoriul ţării este delimitat de Marea Neagră. (sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba bulgara acopera urmatoarele domenii:

- traduceri bulgara in domeniul economic
-
traduceri bulgara in domeniul comercial
-
traduceri bulgara in domeniul juridic
- traduceri bulgara in domeniul medical
- traduceri bulgara in domeniul legislativ
- traduceri bulgara ale actelor
-
traduceri bulgara in domeniul stiintific

- traduceri bulgara in domeniul telecomunicatii / IT
-
traduceri bulgara ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,