Traduceri araba   

Traduceri araba autorizate. Traduceri araba legalizate. Supralegalizari acte si traduceri in si din limba araba.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba araba, efectuate de traducatori de limba araba autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Limba araba este cea mai mare subramura, ca numar de vorbitori, aflata in uz, din cadrul familiei de limbi semitice.

In momentul de fata, araba este limba oficiala in Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Comore (alaturi de alte limbi), Djibuti, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Irak, Kuweit, Liban, Libia, Maroc, Mauritania, Oman, Palestina, Qatar, Siria, Somalia (alaturi de somaleza), Sudan, Tunisia, Yemen. Pe langa araba literara, oficiala, peste tot, in comunitatile arabe, sunt folosite, in viata de zi cu zi, felurite dialecte arabe.

In afara tarilor mentionate, araba este folosita ca limba de cult peste tot unde a insotit islamul: in Asia Centrala, China de Vest, Turcia, Iranul, Afganistanul, India, Pakistanul, Bangladesh, Indonezia, Malaezia, Filipine, Africa Centrala si Orientala, in unele parti din Europa (cu precadere, Peninsula Balcanica) etc.

Avand in vedere raspandirea si importanta sa in lume, din 1974, araba a fost adoptata ca una dintre limbile de lucru ale Organizatiei Natiunilor Unite.
(sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba araba acopera urmatoarele domenii:

- traduceri araba in domeniul economic
- traduceri araba in domeniul comercial
- traduceri araba in domeniul juridic
- traduceri araba in domeniul medical
- traduceri araba in domeniul legislativ
- traduceri araba ale actelor
-traduceri araba in domeniul stiintific
- traduceri araba in domeniul telecomunicatii / IT
- traduceri araba ale paginilor web (website-uri)
- etc.

Tags: , , , , , , , , , , , ,