Traduceri Albaneza   

Traduceri albaneza autorizate,traduceri autorizate albaneza,traduceri albaneza legalizate,traduceri legalizate albaneza. Apostilari acte si traduceri in si din limba albaneza.

Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba albaneza, efectuate de traducatori de limba albaneza autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Documentele ni le puteti transmite spre traducere fie direct la sediu, fie pe e-mail sau pe fax. Traducerile se pot ridica fie de la sediul nostru, fie le putem livra direct la sediul dvs din Bucuresti, tara sau din strainatate sau chiar direct pe adresa dvs de e-mail, dupa caz.

Pentru mai multe informatii despre traduceri va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326

Limba albaneza este o limba indoeuropeana si se crede ca a fost derivata din limba ilirica, vorbita in regiune acum doua milenii, si nu apartine nici unui subgrup in cadrul familiei indo-europene. Este vorbita de 6-8 milioane de locuitori, in principal in sud-estul Europei.

Exista doua dialecte principale cu inteligibilitate mutuala limitata: Tosk si Gheg. Raul Shkumbin marcheaza limita geografica dintre cele doua dialecte. Limba literara albanezaa fost alcatuita predominant pe baza dialectului tosk.

Dialectul tosk al limbii albaneze este limba oficiala a Albaniei. Albaneza este si una dintre limbile oficiale din Kosovo si Macedonia. Se mai vorbeste in Serbia, Muntenegru, Serbia, Italia.

Albania (albaneză Shqipëria) este o ţară în sud-estul Europei, având graniţe cu Muntenegru în nord, Kosovo în nord-est, Macedonia în est, Grecia în sud, Marea Adriatică în vest şi Marea Ionică în sud-vest. Este un stat democrat, având denumirea oficială Republica AlbaniaRepublika e Shqipërisë.
(sursa: Wikipedia)

Traducerile in si din limba albaneza acopera urmatoarele domenii:

traduceri albaneza in domeniul economic
traduceri albaneza in domeniul comercial
traduceri albaneza in domeniul juridic
traduceri albaneza in domeniul medical
traduceri albaneza in domeniul legislativ
traduceri albaneza ale actelor
traduceri albaneza in domeniul stiintific
traduceri albaneza in domeniul telecomunicatii / IT
traduceri albaneza ale paginilor web (website-uri)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,